TRIBUNAL TELEORMAN

 
Pentru pagina de pornire apasaţi TRIBUNAL TELEORMAN
Informaţii privind accesarea dosarului electronic

 

Citatiile, comunicarile si alte acte de procedura se pot trimite si in format electronic pe o adresa email furnizata de dvs. Pentru a solicita acest lucru trebuie completata o cerere si depusa la registratura

Cerere de comunicare a citatiilor și a altor acte de procedură în format electronic

Instrucțiuni de utilizare a aplicației DOSAR ELECTRONIC

Pentru a avea acces la dosarul dumneavoastră în format electronic trebuie să parcurgeți următorii pași:

După depunerea /înaintarea cererii, veți primi în zilele următoare din partea instanței, prin e-mail un link cu ajutorul căruia puteți vizualiza dosarul dumneavoastră în format electronic, în orice moment.

Dosarul electronic poate fi accesat atât prin intermediul link-ului primit prin e-mail-ul de notificare cât și prin accesarea paginii de internet http://www.portal.just.ro - secțiunea DOSAR ELECTRONIC sau http://tribunalteleorman.ro - secțiunea DOSARUL ELECTRONIC.

Accesarea secțiunii DOSAR ELECTRONIC deschide interfaţa:

Se introduce adresa de e-mail şi se alege instanța pe rolul căreia se află dosarul acţionându-se apoi butonul Autentifică. În acel moment sistemul vă trimite SMS pe numărul de telefon pe care l-ați declarat. Acest cod este valabil pentru o singură autentificare și nu e valabil dacă se redirecționează unei alte persoane. Codul de acces se generează la fiecare vizualizare a dosarului electronic. După introducerea codului de acces primit prin SMS se accesează butonul VERIFICĂ.

Dacă în termen de 5 minute nu ați primit SMS-ul, accesați butonul RETRIMITE. Se poate da comanda retrimite de 3 ori. Dosarul electronic este accesibil numai părților din respectivul dosar ori reprezentanților legali sau convenționali (mandatar, procurator, avocat ales, consilier juridic etc.) în baza cererii depuse/trimise către instanță.

 
 Copyright © 2020 - Tribunalul Teleorman